NEXT

Er du dreng eller pige mellem 9 og 18 år, og elsker du at synge og fyre den af? Så skal du lige tjekke Gospel Generations ungdomskor NEXT ud!

Gospel Generation NEXT er et ungdomskor for dig der vil synge fed musik og møde masser af nye venner.

På Østerbro synger du i NEXT fra 9-14 års alderen. På Amager er aldersgrænsen 10-18 år.

Det er fedt at synge, og man kan virkelig få nogle super oplevelser ud af at synge sammen med andre unge med samme interesse som en selv! Du kender måske allerede nogle kor, men ved ikke om det er noget for dig? Så skulle du tage at prøve at synge i gospelkor!

Gospel har et godt budskab. Jeg tror på, at der er en Gud. Når jeg synger, mærker jeg det lidt stærkere. Og så er der fed rytme i gospel, som man får lyst til at danse til. Der er energi. Gospel er også fællesskab. I et kor kan man høre hinanden og redde hinanden, hvis man kommer til at synge forkert. Man er sammen om sangen og kan mærke, at man ikke står alene, når man optræder.

SYNG GOSPEL!

I vores ungdomskor Gospel Generation NEXT synger vi gospelsange, med masser af fed energi og rytme!

Vi synger traditionel og moderne gospel med sange af bl.a. Kirk Franklin, Tori Kelly og Hezekiah Walker. Alt fra smukke ballader til funky, svedige uptempo-numre. Vi synger 1, 2 og 3-stemmigt og arbejder ambitiøst med sangteknik, hørelære og rytmer, koreografi og performance.

Der er også mulighed for solisttræning, når du synger i NEXT.

Jeg elsker at synge i NEXT, og så er det fedt at få god sangundervisning.

ET GODT FÆLLESSKAB

Vi lægger stor vægt på det sociale i Gospel Generation NEXT, så vi holder også hyggeaftener, workshops, sleepovers, koncerter, tager på korture og meget mere.

I 2018 var NEXT på tur til Soul Children-festivalen i Oslo

En gang eller to om året mødes de forskellige afdelinger til fælles workshops og koncerter. Så du får hurtigt et stort netværk, når du synger i Gospel Generation NEXT.

Vidste du for øvrigt at popstjerner som fx Mariah Carey og Beyoncé har baggrund i gospelmusik?!…

Find dit kor her:

Amager –  Østerbro