Gospel Generation har fået en lillesøster!

Nu kan du også gå til kor i Gospel Generation, selvom du ikke er fyldt 6 år endnu! På talrige opfordringer har vi nemlig startet GOSPEL GENERATION MINI. Et kor for 3-5 årige krudtugler, som elsker at synge!

Man behøver ikke være specielt god til at synge eller til at sidde stille og opføre sig pænt for at gå til minikor – bare man har lyst til at synge, lege og have det sjovt! Man skal have en voksen med hver gang.

Minikor har kørt i Nazaret kirke det sidste års tid og er nu blevet en stor succes med god tilslutning. Købnerkirken starter Minikor op 27. august 2019, og vi har besluttet, at begge kor skal være en del af Gospel Generation-familien.

Der er minikor:

  • 1 tirsdag om måneden fra kl. 16-17 i Nazaret kirkes krypt. Se kalenderen for Minikor her: MINIKOR I NAZARET KIRKE. Det koster 100 kr. for en sæson (½ år).
  • Hver anden tirsdag fra kl. 16-16.45 i Købnerkirken. Første gang i 2019 er tirsdag d. 27/8 2019. Da det er første gang, at vi har Gospel Generation Mini, har vi i efteråret 2019 en prøvesæson. Sæsonen er fra midt august til midt december. Prisen for sæsonen er 200 kr.

Som altid i Gospel Generation er første prøvetime gratis i begge afdelinger.