Gospel Generation får en storesøster

I 2019 fik Gospel Generation lillesøsteren Gospel Generation MINI for de alleryngste sangere. I august 2020 får vi en storesøster, nemlig Gospel Generation XTRA.

XTRA er et kor for de lidt ældre sangere (15-22 år), som måske har sunget i KIDS og NEXT eller måske et andet børne/junior-kor, og som er klar til lidt “xtra”. Lidt ekstra udfordringer, ekstra meget fællesskab og xtra meget musikalsk ambition.

Vi tyvstartede i juni med en workshop for den lille flok sangere, som allerede er klar til XTRA. Det var en helt fantastisk aften, og vi kan godt love jer, at der bliver noget at glæde sig til, når XTRA begynder at give koncerter!

En let optagelsesprøve

Korerfaring er ikke et krav for at være med i XTRA, og du behøver heller ikke være den nye Beyoncé for at være god nok 🙂 Men da XTRA er en overbygning til vores Gospel Generation-arbejde, hvor mange sangere har sunget i kor i flere år, er det nødvendigt at kunne lidt for at kunne følge med og trives i koret.

Derfor skal nye sangere gennem en lille optagelsesprøve, hvor du viser, at du har en basis musikforståelse og kan gengive og holde en stemme. Det er ikke farligt eller svært, så du skal ikke være bange for at komme og prøve, hvis du har lyst til at synge i XTRA!