Østerbro

Korleder: Louise Kofoed

Louise Kofoed

Louise er en dygtig sanger og erfaren korleder, som underviser med stor energi og en god portion humor. Gennem en legende stil og præcist korlederarbejde formår hun at skabe god lyd og klang, både hos kor og solister.

Louise har været tilknyttet Gospel Generation siden 2013. Hun er cand.mag. i retorik og musikvidenskab og certificeret Vocal Coach fra Complete Vocal Institute i København. Louise er også kirkemusiker i Fredens-Nazaret Sogn, hvor hun bl.a. har babyrytmikhold og leder den rytmiske musik i kirken.

I sin fritid kan Louise godt lide at svømme, lave mad og høre lydbøger. Hun har 3 katte, kan hele Matador udenad og bliver lykkelig indeni, når hun hører soul, motown, big band jazz – og selvfølgelig gospel!

Louise leder også Gospel Generation Danmark sammen med Putri Dehn.

Pianist: Martin Bjørn Nilsson

Martin Bjørn er pianist, uddannet fra det kgl. Danske Musikkonservatorium. “Flygelet må overgive sig, når Martin spiller løs på det, og energien synes at tage nye højder, sang for sang,” sagde en god ven af Martin. Han elsker gnist, indlevelse og det melodiøse. Med sin person og musikalitet inspirerer han børnene og publikum til at lade sig drage med ind i musikkens verden.

Martin lever som professionel musiker, dels i en række gospelsammenhænge, dels som underviser, men også som kunstnerisk udøver, hvor han berører jazzens verden. Martin er, helt fra han var lille, selv vokset op med masser af børnesange, børnekor og det kristne budskab som en rød tråd op gennem hele livet.

I sin fritid elsker Martin at spille golf, lave mad og drikke god kaffe.

Fredens- og Nazaret Kirker, Ryesgade 105B, DK-2100 København Ø

Børne- og ungdomskor for alle interesserede.

Hvis du drømmer om at synge i kor med en masse børn og unge på din egen alder. Så kom forbi når vi øver og få en snak og en fornemmelse af stemningen – du er meget velkommen! 🙂

MINI

KIDS

NEXT

XTRA

1 mandag/md.
kl 16.00-17:00

 

Vi øver: onsdage kl 16.00-17:00

Vi øver: onsdage kl 17.00-18.15

Vi øver: onsdage kl 18.30-20