Humlebæk

Strandvejskirken

NYT KOR I FAMILIEN

Vi er begejstrede og stolte over at byde velkommen til vores nye medlem af Gospel Generation-familien: Gospel Generation Humlebæk!

Korleder Cindy Nilsson og pianist Martin Bjørn Nilsson (som også spiller på Østerbro) glæder sig til at starte den nye afdeling op, som i første omgang kun omfatter et NEXT-kor, men som forhåbentlig snart også vil få en KIDS-afdeling.

Humlebæk-afdelingen kommer til at have øvedag om mandagen kl. 16-17.15 i Strandvejs Kirken, Humlebæk.

Strandvejskirken, Humlebæk Strandvej 54, 3050 Humlebæk

Ungdomskor for alle interesserede.

Hvis du drømmer om at synge med en masse unge på din egen alder, så kom forbi når vi øver og få en snak og en fornemmelse af stemningen – du er meget velkommen! ?

Next

Vi øver: mandage kl. 16-17.15

Korleder: Cindy Nilsson

Cindy Nilsson

Cindy har i 10 år arbejdet som lærer på Efterskolen Lindenborg, hvor hun havde gospelkor som valgfag. Det var et populært fag, og eleverne udviklede sig utroligt meget, både i deres sangevner og deres selvtillid. Derudover underviste Cindy også i solosang, teater og performance fag og på den musiske linie.

Cindy er desuden uddannet fra Musical teaterskole i London, hun er Familie og selvværdscoach samt Certificeret Zumba og Zumbini instruktør.

Pianist: Martin Bjørn Nilsson

Martin Bjørn

Martin Bjørn er pianist, uddannet fra det kgl. Danske Musikkonservatorium. “Flygelet må overgive sig, når Martin spiller løs på det, og energien synes at tage nye højder, sang for sang,” sagde en god ven af Martin. Han elsker gnist, indlevelse og det melodiøse. Med sin person og musikalitet inspirerer han børnene og publikum til at lade sig drage med ind i musikkens verden.

Martin lever som professionel musiker, dels i en række gospelsammenhænge, dels som underviser, men også som kunstnerisk udøver, hvor han berører jazzens verden.Martin er, helt fra han var lille, selv vokset op med masser af børnesange, børnekor og det kristne budskab som en rød tråd op gennem hele livet.